2018-02-11 1676 views
今次就嚟咗上環呢間主要賣健康食品嘅餐廳😄地點非常方便,不過就好少位嘅,所以都建議大家外賣拎走🙈今次就揀咗呢個大概$85嘅餐~有紅菜頭,紅蘿蔔,青蘋果🍏同埋薑嘅冷壓果汁🍹,味道非常清甜同埋容易入口,唔會有陣草青味🖖🏼主食就揀咗呢個牛油果雞肉火箭菜卷🍗🌯,食物嘅味道都幾夾嘅,同埋都幾creamy, 雞肉其實都切得好細基本上已經同牛油果混成一體個卷都唔會話好硬身,唔會好難消化😚另外仲有個湯都好正!🍲味道好足料落咗大量蘑菇🍄,令到成個湯都好香濃,但係你又唔會覺得佢係用味精嚟吊味嘅,大讚👍🏻👍🏻仲有個甜品係朱古力椰子慕絲🍫🌴,唔會好甜,整體感覺都好健康🍰唔好覺得因為佢主打健康就一定會唔夠飽,我去食當晚餐都完全夠食嘅
今次就嚟咗上環呢間主要賣健康食品嘅餐廳😄
地點非常方便,不過就好少位嘅,所以都建議大家外賣拎走🙈
今次就揀咗呢個大概$85嘅餐~

個卷都唔會話好硬身,唔會好難消化😚