2024-04-05 40 views
呢日特登搵間健康cafe,諗住晚餐食得健康啲,留肚食甜品都唔會咁大罪惡感😂。甫入餐廳發現原來有駐場歌手,即刻覺得好有情調👏🏻👏🏻而且唱得好好聽。睇餐牌見來大部份菜式都經營養師推薦,仲有生酮菜單,餐單有晒卡路里計算同配料成份,非常適合keep fit同健身人士。❤️蟹肉樱花蝦香辣番茄忌廉冬粉第一次食呢個食物配搭,好好味,蟹肉同櫻花蝦有好多,醬汁唔濃唔會感覺忌廉太多,但好夠味,配搭冬粉好健康。❤️ 明太子汁烤三文鱼扒配古斯米 真係健康人士之選,健康嘅古斯米同埋蛋白質豐富嘅三文魚扒,健身人士最愛。❤️台式雞腿肉包飯 呢個配搭好有趣,雞肉包住少量飯同埋蔬菜粒,第一次食,估唔到都好好食。❤️營養奶昔 - 赤丹緋紅粉紅色飲品,係士多啤梨+蕃茄+香蕉+燕麥奶,非常健康,女士飲就啱晒,可以去水腫。❤️宇宙星塵 天藍色飲品,好靚又好好飲,係菠蘿+香蕉+檸檬水,有消除疲勞功效,啱晒啱啱收工嘅男士。❤️荷闌寶貝斑戟配紅莓醬 細細份,有藍莓配紅莓醬同埋無花果,食落唔heavy,滿足咗想食甜品但唔會肥膩嘅慾望。呢間cafe真係要推介俾身邊生酮飲食同keep fit嘅朋友仔,咁多配搭,好食之餘又健康。

❤️蟹肉樱花蝦香辣番茄忌廉冬粉

❤️ 明太子汁烤三文鱼扒配古斯米

❤️台式雞腿肉包飯

❤️營養奶昔 - 赤丹緋紅

❤️宇宙星塵

❤️荷闌寶貝斑戟配紅莓醬

2024-03-28
$230 (Dinner)
  • 荷闌寶貝斑戟配紅莓醬
  • 蟹肉櫻花蝦香辣蕃茄忌廉冬粉