2023-08-22 259 views
星期六同媽媽去咗食✨春水堂✨食台式晚餐😋我簡咗手工麻香麵線 同翡翠凍茶加愛玉✌🏻而媽媽簡咗雞排便當同珍珠紅豆鮮奶茶🥤⭐️手工麻香麵線 屬於較清新健康嘅伴麵,麵上放一半隻雞蛋、西蘭花同大量碎上西芹,以麻香汁混合起黎味道清新又健康👍🏻🐥雞排便當 雞排件數足而且好入味又唔韌,便當有考慮食物均衡,於便當其他格數加入冬菇、大白菜、西蘭花、娃娃菜及半隻雞蛋,相當之健康💪🏻建議便當入面嘅飯可以整得再軟身一啲☺️飲品分別叫咗 翡翠凍茶加愛玉 及 珍珠紅豆鮮奶茶🥤特別一提珍珠紅白鮮奶茶岩岩送黎枱嘅賣相好靚,好似分咗三層layer 一樣,最低層珍珠紅豆,中間層係鮮奶茶,而頂層係紅豆蓉層,甜度適中✨反映餐廳有依客人甜度選擇調整👍🏻