2014-02-20 1188 views
終於有時間去新Cafe ,開咗無幾耐嘅Lokali 係賣較一般cafe 健康嘅食品同飲品。我本身係素食者,雖然食品非全部素食,但有好多素食選擇!有我愛嘅coconut juice ,仲有多種唔同口味!特別口味有朱古力同咖啡味😱另外佢地仲有健康零食賣,有我平時食開嘅Go Raw Super Cookie 添!我點咗Soy Decaf Latte (豆奶低咖啡因拿鐵)同Zucchini Chocolate Cake (翠玉瓜朱古力蛋糕)。雖然奶打得一般,沒有驚喜嘅latteart,味道都唔錯。用翠玉瓜做嘅朱古力蛋糕,口感特別,比較濕同軟滑。朋友仔話好好味!我諗佢嘅熱量會比一般朱古力蛋糕低同多D纖維,係keep fit 嘅好選擇。店員非常友善,店鋪雖小,但環境舒適😍

店員非常友善,店鋪雖小,但環境舒適😍

2014-02-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Tea)
  • Soy decaf latte