2019-05-17 652 views
今晚係女友生日,佢鍾愛土耳其菜,之前我黎過覺得氣氛幾好,所以帶左佢黎依度慶祝生日,佢好奇我做咩咁神秘帶佢上樓,到左佢先知道係cafe,仲有佢好鍾意既貓咪陪住食飯,佢表示高興佢地主打健康素食餐單,岩曬我依D瘦身男女因為我地唔食羊,所以預先係落單時講左,老闆娘會預先設計菜單問我地,服務好好<<特色沙律配白芝士>>入面有生菜、蕃茄、青瓜,食落酸酸甜甜,配埋白芝士一齊食幾夾,口感好清新同開胃蕃茄味道比較清新,入口鮮甜,佢地用既菜好新鮮,所以食出黎特別有味道土耳其南瓜蓉很好吃,放在蘑菇上焗出來更有味道,中間的土耳其芝士十分惹味,配上底部的秘制醬汁,食落個肉質好滑同多汁,味道好香,配埋雞肉幾惹味,好好食,可說是一個驚喜菜式東歐牛肉腸薄餅PIZZA,PIZZA底好香好脆,牛肉腸好有味道整體而言,餸菜係一道道咁上,唔係一次過上哂,似食緊私房菜咁,靜靜地同貓咪玩,食個飯幾舒服,整體味道確實唔錯,下次會再同黎幫襯另外見佢地有告示會組團去土耳其,可以一邊旅遊一邊學土耳其菜,好似幾得意,我都好鍾意陽光與海灘另外一定要試既就係coffee on the sand,熱沙煮熱咖啡,成

佢地主打健康素食餐單,岩曬我依D瘦身男女

<<特色沙律配白芝士>>

另外一定要試既就係coffee on the sand,熱沙煮熱咖啡,成個過程都好有趣,杯具好靚。飲到最尾會有少少微粒,幾特別。
Type of Meal
Dinner