2018-03-31 647 views
餐廳的食物標榜天然無防腐, 堅持手做, 堅持無添加, 自家製 bagel 的小店, 感覺健康清新.欣賞店主對食材的執著, 每天有不同款的set lunch. 本來黎到bagel 專門店, 理應試下自家製 bagel . 不過因為我今朝食咗麵包做早餐, 下午唔想再食包,  所以就揀咗佢地既Today's special lunch set.Today's special lunch set B $89和風麻醬沙律菜有紫椰菜, 車厘茄, 青瓜, 生菜, 火箭菜沙律菜新鮮, 份量好多, 配上芝麻醬味道不錯日式海苔鰻魚鰻魚肥美飽滿既鰻魚, 配上鰻魚醬汁, 香氣撲鼻珍珠米軟稔適中熱低脂岩鹽咖啡淡淡岩鹽鹹味, 配上厚厚既低脂CREAM, 而且用餐廳特製既杯盛載餐廳建議不要攪拌, 岩鹽忌廉與咖啡, 冷熱之間一同品嚐, 果然好味!Today's special lunch set C $86周打海鮮湯海鮮材料豐富, 仲有好多蔬菜, 好足料自家製, 香濃美味田園沙律沙律菜同樣新鮮好味水牛芝士煙三文魚燴飯煙三文魚份量多珍珠飯creamy, 係軟稔中帶點煙韌飯吸收左所有材料既味道精華, 而且芝士味香濃凍雪梨
欣賞店主對食材的執著, 每天有不同款的set lunch.

和風麻醬沙律菜
有紫椰菜, 車厘茄, 青瓜, 生菜, 火箭菜
沙律菜新鮮, 份量好多, 配上芝麻醬味道不錯

日式海苔鰻魚鰻魚
肥美飽滿既鰻魚, 配上鰻魚醬汁, 香氣撲鼻
珍珠米軟稔適中
日式海苔鰻魚鰻魚

周打海鮮湯
海鮮材料豐富, 仲有好多蔬菜, 好足料
自家製, 香濃美味
周打海鮮湯

田園沙律
沙律菜同樣新鮮好味
田園沙律

煙三文魚份量多
珍珠飯creamy, 係軟稔中帶點煙韌
飯吸收左所有材料既味道精華, 而且芝士味香濃

凍雪梨紅茶
有雪梨果肉, 唔太甜, 好清新
凍雪梨紅茶

套餐的甜點係精緻的朱古力蛋糕
甜度適中, 朱古力味濃郁香醇, 蛋糕鬆軟, 口感結實濕潤,好味
朱古力蛋糕

餐廳好有誠意同豐有人情味, 食物選擇多, 味道同服務不錯, 而且價錢非常親民, 值得推介!