2018-10-25 134 views
媽媽睇中呢間素食自助餐好耐了,一直都話想來試下,今天終於有時間同佢來試。入門口比左錢之後,店員就叫我們一人揀一樣主菜。進門口就糸媽媽最愛的素食食材,五花八門的健康素食,有果仁,蔬菜,可以拌在一起食或整成飯團。加左紫菜,十分香口!我們超級喜歡!主菜揀左素芝士炸魚腐漢堡豆腐制成的魚腐食落口感覺好好,比真魚腐仲好食。配有紫薯脆片,最岩口痕的我。香煎素豬肉流心芝士漢堡扒,厚切,咬落去差點分辩不到真肉假肉,佢上面插左面小旗,寫住新豬肉,真系好搞笑。其實平時食咁多肉,食下素真系好舒服。爆芝士流心餡。仲可以整韓式火鍋,將年糕之類的主食加上菜同素肉一起放入鍋,加上韓式辣湯底,打開桌面上的電磁爐,好簡單。素午餐肉好有驚喜,比真午餐肉好食。羽衣甘藍,高級食材,媽媽特別喜歡。素甜品選擇豐富,因為太飽,不能逐一試。下次再來。豆腐花,芝麻糊,台式芋丸,好正!野飲都系韓式茶或柚子茶,好養生。

入門口比左錢之後,店員就叫我們一人揀一樣主菜。

加左紫菜,十分香口!我們超級喜歡!
主菜揀左素芝士炸魚腐漢堡

爆芝士流心餡。

羽衣甘藍,高級食材,媽媽特別喜歡。

甜品選擇豐富,因為太飽,不能逐一試。下次再來。

豆腐花,芝麻糊,台式芋丸,好正!

野飲都系韓式茶或柚子茶,好養生。

2018-10-24
$180 (Dinner)