Restaurant: MOTHER PEARL (East Point City)
Terms & Details:
  • Cathay members can earn HKD 4 = 1 mile when dining at Cathay partner restaurants. Standard Chartered Cathay Mastercard® holders can earn an additional HKD 4 = 1 dining rewards when they pay with their card, for a total of HKD 4 = 2 miles.
2024-03-12 32 views
珍珠奶茶出名邪惡👻高糖高卡路里依家珍珠奶茶都推出純素版😃給嗜甜的你多一個健康嘅新選擇☺️Mother Pearl 圓貝將珍珠奶茶升級以不同植物類食材配合現代食材製作方法及創新元素所有植物奶天然糖漿及手工珍珠均由全人手匠心製作 🫶🏻調製出一系列健康「零罪疚感」珍珠奶茶🧋身為珍珠奶茶同抹茶控嘅我🤭今日試咗✨仙芋抹茉✨✨仙芋抹茉✨抹茶米蓋, 沁香茉莉奶茶, 仙草, 芋泥, 紅豆, 抗氧抹茶珠飲到好香嘅抹茶味😛 又飲到淡淡嘅茉莉花香再加上紅豆🫘芋泥 仙草仲有抹茶珠🤪材料真係好多🤩口感好豐富😋飲完覺得好飽肚😆🧋純素嘅珍珠奶茶✨身體攝取嘅係能量 唔係卡路里✨比一般珍珠奶茶多好多好多好多營養✨零人造味道 零色素 零防腐劑✨由原材料製作 日日新鮮香港本地製造✨全植物食材成份可以減少碳排放量 為愛護地球盡一份香港首個本地「零罪疚感」健康珍珠植物奶茶品牌全天然・富營養・植物性每天香港新鮮製造💕圓貝精心挑選數款天然甜味劑包括羅漢果糖(極低卡及碳水化合物、低升糖)黑帶糖蜜(高抗氧化、含豐富維他命及礦物質、高鈣)阿洛酮糖(低卡、天然代糖、低升糖)比一般加工精製糖更健康🤩珍珠奶茶控又多個健康嘅新選擇喇🫶🏻
珍珠奶茶出名邪惡👻高糖高卡路里

「零罪疚感」健康珍珠植物奶茶品牌
全天然・富營養・植物性
每天香港新鮮製造💕

圓貝精心挑選數款天然甜味劑
包括羅漢果糖(極低卡及碳水化合物、低升糖)
黑帶糖蜜(高抗氧化、含豐富維他命及礦物質、高鈣)
阿洛酮糖(低卡、天然代糖、低升糖)
比一般加工精製糖更健康

🤩珍珠奶茶控又多個健康嘅新選擇喇🫶🏻
仙芋茉抹
2024-03-12
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)
仙芋茉抹