2022-07-12
如果係精明既媽媽,一定知火炭有間書店買練習同書好平,為左🧒我梗係去睇下有乜平野買到🤣 search openrice發現pickabowl 係用雲端廚房自取, 完全係唔使接觸就可以拎到外賣, 好岩而家covid 嘅時候叫外賣🤩 方便又衛生👍拎左外賣梗係立即返屋企食Giant's Bowl ➕️溫泉蛋Giant's Bowl 🥡夏威夷四重奏: 辣味三文魚。經典吞文魚 。泰式熟蝦。牛油果牛油果🥑係勁新鮮,牛油果拎到返屋企仲勁新鮮冇氧化, 而且係勁大陣牛油果味,牛油果好冧, 食得出唔係平價牛油果辣味三文魚辣得來開胃,而且够爽口吞拿魚就好肥美,入口即溶泰色熟蝦彈牙,亦帶有鮮甜配搭青瓜,蕃茄,感覺好清新,而且為炎熱夏天帶來涼意, 雖然我配白飯但一啲都唔感覺肥膩,但整體就好大碗,兩個人食都得。溫泉蛋🥚配飯加速整個蛋白質量。🥗🥗pickabowl 够健康,火炭自取又衞生❤️
拎左外賣梗係立即返屋企食
Giant's Bowl ➕️溫泉蛋
Giant's Bowl 🥡
夏威夷四重奏:
辣味三文魚。經典吞文魚 。泰式熟蝦。牛油果
辣味三文魚辣得來開胃,而且够爽口
吞拿魚就好肥美,入口即溶
泰色熟蝦彈牙,亦帶有鮮甜
🥗🥗pickabowl 够健康,火炭自取又衞生❤️