2023-10-25 112 views
厚興瑜記手撕雞🐔對於呢間由細食到大嘅手撕雞,真係有信心保證!所以成日都會嚟食😆😆簡直就係我哋嘅飯堂✅✅今次我哋就叫咗韓式辣醬泡菜手撕雞飯 $56 同埋一個自選套餐 $46!韓式辣醬泡菜手撕雞,超級開胃,令人忍唔住食多幾啖!🇰🇷❤另外今次仲揀咗自選套餐,要左招牌手撕雞米粉,另外仲追加仲有幾款小食,包括蠔油炆冬菇、糖心蛋 同埋 雞腎!每款追加小食只係$8咋,價錢非常相宜👍🏻👍🏻另外兩個套餐都包左例湯,佢哋嘅例湯好有家的味道,啱晒各位無飯家庭幫襯👅飲品方面,我哋今次就叫咗兩個特飲,分別係鮮奶水晶咖啡同埋 港式樽仔奶茶,兩款特飲正價都係$16,如果係套餐加配嘅話,$10就有交易啦,非常抵飲!🤭🤭
厚興瑜記手撕雞🐔