2021-08-20 618 views
#一家平日見到都好多人等外賣🙈嗰日夜晚經過小編就入佐去餐廳啦😽😽Menu上面有好多野食俾你揀 有健康嘅沙律 意粉 飯 飲品等等😋環境方面舖頭好光猛 因為係小心 所以可能只有大概5張枱 坐得幾舒服😌店員好貼心 會俾信封小編放口罩 仲有成支嘅消毒搓手液❤️好Warm✨秘製牛脷螺絲粉 $64💰 (7.5/10)送到上枱係熱辣辣㗎🔥🔥應該係即叫即製 份量仲要唔少㗎👍🏻👍🏻有3大塊牛脷‼️‼️配上燒汁嘅醬汁 令到牛脷更加香 仲有少少西蘭花同蕃茄仔做伴碟🤤🤤 牛脷方面唔會話好韌 反而食落去幾有口感 😋😋煙煙韌韌咁 身為牛脷殺手嘅男大編 佢就覺得有啲咸 但總括嚟講 係唔錯嘅 而螺絲粉方面 煮得啱啱好 個燒汁方面份量未必可以撈晒成個螺絲粉食 就變佐有啲螺絲粉冇汁🙈🙈希望餐廳可以多返少少醬汁😋😋咁就Perfect✨黑松露雜菌意大利粉 $42💰 (7/10)呢個上枱賣相都唔錯😻有一羹嘅黑松露係菇上面😋而配料方面都係黑松露雜菌🤤🤤呢個餐以為會健康啲 冇肉 但相對上好似冇咁健康🙈因為佢個意粉係偏油🙈🙈撈埋黑松露一齊食都偏淡佐少少🤏🏻雜菌方面小編覺得唔錯 份量亦唔少😚性價比嚟講 幾吸引‼️雪梨汁 (9/10)✨套餐附送
#一家

秘製牛脷螺絲粉 $64💰 (7.5/10)

黑松露雜菌意大利粉 $42💰 (7/10)

雪梨汁 (9/10)
✨套餐附送 佢係真係即榨同埋真係飲到透心涼嘅感覺😻😻😻係好清甜好解渴同消暑 仲要係大大杯嘅份量😚😚兩個人Share都得🤍係真係Feel都健康飲品 冇落糖漿❤️

黑松露雜菌忌廉湯 $10💰 (6/10)
份量唔錯 幾有黑松露味😋但賣相就啡啡地碗湯🙈🙈而口感方面有少少雜菌渣 幾特別嘅口感 但女小編有少少飲唔慣🙈味道方面應該係見人見智🙈
大家睇到呢度快啲約埋朋友去試吓☺️☺️‼️✨

推薦指數🌟 7 / 10 🌟

📍#巨B覓食荃灣

一家 (荃灣)
⚜️荃灣西樓角路202-216號荃昌中心昌寧商場1樓40號舖
⏱星期二至日 1100-2100
⏱星期一 全日休息