2020-10-05 194 views
🌕Hello我係Moon🌕今日經過尖沙咀買嘢🥳見到附近有一間健康飲品茶店就決定喺呢度飲番杯啦!🤤呢度嘅裝修擺設都好特別🥰有一種令人放鬆好舒服清新嘅感覺,🤩其實都可以講係一個打卡位,🤪呢度嘅餐牌選擇好多好多,😋而且好多配搭😋都係未見過嘅仲有好多茶嘅品種我都係未飲過,🤤好特別嘅一間飲品店!😚我同朋友一人一杯飲品,🥳我就試吓佢嘅決明子茶配黑糖桃膠,🥰其實我冇諗過桃膠可以放入茶入邊飲,🤩決明子茶其實我從來未飲過,😋所以好期待佢嘅味道!🤤朋友嗰杯就係紅麥茶鮮奶配小芋圓,😋飲得出係用鮮奶整,🤩而且紅麥茶同鮮奶好夾,😚茶香奶滑,🥰我最滿意就係佢嘅 小芋圓,😋口感好特別,🥳細細粒好易入口,😍而且仲好好味添,🤤飲落去都幾過癮㗎!🤩🌕MoonMoon對依間健康飲品店真係好滿意,🥰尤其係佢茶類嘅配搭真係好特別🌕
🌕Hello我係Moon🌕
今日經過尖沙咀買嘢🥳
見到附近有一間健康飲品茶店就決定喺呢度飲番杯啦!🤤

呢度嘅裝修擺設都好特別🥰
有一種令人放鬆好舒服清新嘅感覺,
🤩其實都可以講係一個打卡位,
🤪呢度嘅餐牌選擇好多好多,

我同朋友一人一杯飲品,