2018-02-08 805 views
放假,買左漢堡coupon, 屋企附近,當散步行下,吾算難搵,但系就真系只可做銜方生意,在小街,冇乜人流,怪不得明明漢堡主打都要做埋茶記早餐同下午茶。裝修幾特別,有一盞大水晶吊燈,氣派加分。團購買了2份×$55黑松露安格斯漢堡,附薯格及熱飲。侍應EE好有禮貌,招呼我地坐低,對面有班年青人話要調檯,侍應EE年紀起馬5O+,主動替班年青客搬檯拍埋少檯,侍應EE一流。漢堡即叫即整,等左10多分鐘到。漢堡包新鮮軟熟,微微烤熟,芝麻香味和暖暖的包感增加食慾。新鮮番茄厚切,原塊芝士可呃稱,沙律醬混多多黑松露,彼此配合味道提昇,最怕低價黑松露腥臭味,呢度冇!安格斯牛大大塊,頭啖有小小筋,年味和黑松露配搭不錯,整體好滿意,$55你仲想點,小店的確有誠意有良心。薯格超大盆又大大件,外皮非常香脆可口,水份又保存鎖住裡面,一流,有酒店水準。飲品有熱桃汁蜜桃汁揀,若有多D選擇更好。呢個餐用團購買,省下最多只有$10,就算原價都扺食。
裝修幾特別,有一盞大水晶吊燈,氣派加分。

團購買了2份×$55黑松露安格斯漢堡,附薯格及熱飲。

漢堡即叫即整,等左10多分鐘到。

飲品有熱桃汁蜜桃汁揀,若有多D選擇更好。
呢個餐用團購買,省下最多只有$10,就算原價都扺食。
2018-02-04
$55 (Lunch)
Dining Offer
Group-buy