2023-02-20 127 views
平時想食得健康啲就會揀ICHIJUISSAI 因為佢健康得黎選擇好多😻有湯 有餸 有飯 有麵包 仲有沙律🫢完全係可以跟心情揀食咩🦭限定二人前 $178(湯x2 + 咖喱飯 + 日本米飯 + 一品料理 x2 + 飲品 x2)1️⃣一汁一菜和牛羅宋湯 +$10好香濃既蕃茄味 味道酸甜😛入面除咗有好多蔬菜之外 仲有大大舊和牛2️⃣法式龍蝦濃湯 +$10質地超濃厚🫣入面有好多小龍蝦🦞香甜既龍蝦味配白飯食就啱晒🥳3️⃣濃香牛肉野菌咖喱飯完全估唔到原來入面有咁多餸 有幾舊牛肉 而且煮到好軟熟😛仲有大量菇菇 可以中和返濃郁嘅咖喱味4️⃣番茄菠菜芝士雞肉卷雞肉包住菠菜同芝士 最出色係搭配蕃茄汁令味道層次更豐富🥰 有protein之餘仲可以達到營養均衡😛5️⃣油揚豆腐黑豚薑汁燒豆腐吸收晒啲薑汁😇雖然話係薑汁 但薑辣味幾乎沒有 唔鍾意薑味嘅我都接受到😎📍 一汁一菜中環皇后大道中93號中環街市2樓243號舖

🦭限定二人前 $178
1️⃣一汁一菜和牛羅宋湯 +$10