2023-04-24 548 views
健康雙餸飯呢間主打日式裝修嘅雙餸飯,平時都有8至9種餸菜選擇。菜式很豐富,包括中式、日式、韓式、泰式、西式/法式。我覺得還不錯,有時會有不少人排隊買飯。仲有得儲印花換湯/加一個餸三品便當🍱($48)二品便當🍱($42)一品便當🍱($36)今次和同事選的是二品便當,分別叫了韓式炒粉絲、鴨胸肉;和法式肉丸、豆角炒牛肉碎。餸菜水準不錯,感覺是比較健康,沒有很多油。但肉丸的份量比較少,只有三粒,鴨胸應該有6塊!蔬菜類別就比較多一點。飯量比較少,比較適合女生,如果男生想吃多點飯可以問staff有沒有多飯🤔食物評分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)環境衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)回訪度:⭐️⭐️⭐️(3.5/5)
健康雙餸飯

雙餸飯

食物評分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
環境衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
回訪度:⭐️⭐️⭐️(3.5/5)
TakeAway
雙餸飯