2023-07-31 75 views
經過新都會廣場,見到呢間雪糕店好多人排隊,招牌寫無糖、無奶,啱曬追求健康同有乳糖不適症嘅人,一於買黎試下。同行三人所以叫左3球雪糕🍦,分別係熱情果、冧酒提子🍇同埋藍莓🫐芝士味。熱情果好香濃果味,食落有甜味,原來係因為Splenda,即係從糖裡面提煉嘅無糖冇碳水化合物天然甜味,酸酸甜甜,裡面仲有熱情果籽,夏天食好開胃❤️❤️藍莓🫐乳酪🧀️芝士🧀️味唔太重,藍莓味好重,酸酸甜甜,好易入口,顏色吸引🤩冧酒提子味酒味好重,我無咁鍾意,如果鍾意酒味重嘅可以試下,呢個質地好似雪芭咁,比較容易溶。消費價錢:3人💰82,人均💰27.3結論:(5個⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳名稱:Mamma Mia Gelato餐廳地址:葵芳興芳路223號新都會廣場2樓232號舖

藍莓🫐乳酪🧀️

消費價錢:3人💰82,人均💰27.3

結論:
(5個⭐️為滿分)

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比:⭐️⭐️⭐️