2024-10-24
今日分享下我係銅鑼灣偶遇健康飲品店🥤潮流興飲咖啡/廢水🤔🥲飲得多都會好有罪惡感同時間潮流興健康預期要飲嘢不如飲啲健康啲嘅飲品啦☺️女孩子成日都話要減肥係終身嘅副業🤣今日經過舖頭門口見到”代餐”兩個字就吸引咗我入去🤣🤣🤣原來入面係賣奶昔/果茶仲有好多款選擇今次我叫左杯香蕉朱古力奶昔🥤店主話: 每杯奶昔 - 營養昔粉, 包含多種營養, 蛋白質, 鈣質及高纖, 配上黃金亞麻籽粉及奇亞籽, 含奧米加3及高纖維.可以增加飽肚感 成為代餐。太好了🥳又可以唔使食咁多嘢啱晒減肥中嘅我🤟🏻另外我朋友叫左杯熱情果茶🍹每杯花果茶 - 瓜拿拉茶粉, 能提升精神狀態和補充體力. 經提煉蔖薈汁, 調理腸道又不會肚瀉.⚠️重點係⚠️唔甜🤙🏻好好飲如果你喺銅鑼灣附近 口渴想飲杯嘢唔好飲咁多咖啡/廢水啦😂改變飲健康飲品不妨可以試吓呢間舖頭😙😙推薦‼️‼️📍 一杯 (銅鑼灣)銅鑼灣希慎道8號裕景商業中心地下G113號舖#奶昔#代餐#健康飲品#花果茶#燕麥#亞麻籽#瓜拿拉#廢水#手搖飲品#咖啡
潮流興飲咖啡/廢水🤔
⚠️重點係⚠️唔甜🤙🏻好好飲
如果你喺銅鑼灣附近 口渴想飲杯嘢
唔好飲咁多咖啡/廢水啦😂改變飲健康飲品
不妨可以試吓呢間舖頭😙😙推薦‼️‼️
📍 一杯 (銅鑼灣)
銅鑼灣希慎道8號裕景商業中心地下G113號舖