2024-10-06
WeBite Space 🔸健康餐外賣店🔸想食健康餐?必選WeBite Space 😉👍呢度每個菜單都會計晒有幾多卡路里、蛋白質、脂肪、碳水化合物、膳食纖維及鹽量,務求將食材配搭煮出健康嘅美食讓客人選擇,真係食得安心又健康呀。客人首先download咗WeBite App,下載點餐,之後到店取(外賣小盒會放入佢哋嘅儲物櫃,令外賣仍然繼續保持一定嘅溫度,輸入提取號碼,就可以自取,方便又衛生👍)✅牛肉套餐($68)✔️川香孜然牛肉 牛肉切粒,散發香濃孜然味,都算腍,唔錯😋!我揀了以下小菜/配菜:✅川醬豆腐豆腐粒軟硬適中,好入味。✅酸辣藕片藕片爽脆,帶點微辣,酸酸哋好開胃。✅雜糧飯取代白飯,口感煙靭,健康之選。飲品:✔️冷泡茶350ml($18)白桃烏龍茶,淡淡白桃香,清新解渴。✔️豬肉香菇糯米燒100g($12)賣相精緻,燒賣造型,大大粒,好香冬菇味,糯米飯好食。✔️千里白糖桂花糕60g ($8)係一件有桂花味嘅白糖糕,軟熟得嚟,又帶點煙韌,如果再大塊啲就好啦😝✔️黑麥核桃麥包275g($30)每日新鮮焗製,買返屋企當早餐食😋
✅牛肉套餐($68)
✔️川香孜然牛肉
牛肉切粒,散發香濃孜然味,
都算腍,唔錯😋!
我揀了以下小菜/配菜:
✅川醬豆腐
豆腐粒軟硬適中,好入味。
✅酸辣藕片
藕片爽脆,帶點微辣,酸酸哋好開胃。
✅雜糧飯
取代白飯,口感煙靭,健康之選。
飲品:
✔️冷泡茶350ml($18)
白桃烏龍茶,淡淡白桃香,清新解渴。
✔️豬肉香菇糯米燒100g($12)
賣相精緻,燒賣造型,大大粒,好香冬菇味,糯米飯好食。
✔️千里白糖桂花糕60g ($8)
✔️黑麥核桃麥包275g($30)
每日新鮮焗製,買返屋企當早餐食😋