2020-07-29 84 views
著名素食雪糕店DAMA推出咗麵食套餐🍜,我即刻去為大家實試。叫了兩個combos同兩款雪糕。🌱Noodles set: 和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵 + 招牌水果烏龍茶 $88🌱Wrap set: 日式麻醬烤豆腐卷 + 火龍果鳳梨沙冰 $88🌱扭紋軟雪糕 (抹茶 + 芒果) $52🌱港式雞蛋仔軟雪糕 (火龍果) $68兩個combos用料相當豐富又健康,口感夠哂fresh又好味,食完一個combo都好飽肚。不過黎得DAMA當然要食雪糕,估唔到抹茶同芒果mix埋咁match🍵,當中有抹茶帶甘澀嘅香濃,又有芒果甜甜酸酸味道,同樣係好fresh,texture好豐富,好似食緊芒果一樣。火龍果味嘅雪糕夠特別,雞蛋仔同軟雪糕嘅配塔更加特別,仲有好多脆脆,幾樣混合來吃實在好豐富。食到我哋好滿足,DAMA已經唔係食雪糕咁簡單,午晚餐又多一個好嘅健康素食選擇😃!

🌱扭紋軟雪糕 (抹茶 + 芒果) $52
🌱港式雞蛋仔軟雪糕 (火龍果) $68

日式麻醬烤豆腐卷
和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵
2020-07-19
$150 (Tea)
日式麻醬烤豆腐卷
和風紫菜百頁豆腐淮生拌麵