2020-11-02
👧🏻Wodafoodie in Quarry Bay有時食太多濃味野食大餐之後都想食light d 我覺得間中食下subway 都係一個唔錯既選擇 只要你識揀 落少d醬汁 加多d蔬菜🥗 都可以健康好食又飽肚☺️💛💚今日lunch 黎 唔算好多人 唔知係咪太耐無食 原來呢間分店既店員係香港人 所以可以用中文落單🤣🥖火雞胸肉配全麥包6” Turkey breast with wheat bread $36如果你細心留意 其實subway有less then 6g of fat 既選擇 Eg turkey & ham / chicken teriyaki / roasted beef / ham / roasted chicken / turkey breast / subway club / veggie delite 今次我落左少少yellow mustard 加左好多生菜🥬 配埋雞胸肉🐣 真係好清新健康既感覺💚💛間中真係需要食下呢類light meal 中和下👍🏻👍🏻👍🏻唯一希望係呢間舖大少少有得坐低食就好啦😝📍 Subway (七姊妹道) (鰂魚涌)鰂魚涌七姊妹道206-208號昌利
唯一希望係呢間舖大少少有得坐低食就好啦😝
📍 Subway (七姊妹道) (鰂魚涌)
鰂魚涌七姊妹道206-208號昌利大廈地下3號舖