2020-01-02 32 views
聖誕月實在食得太多熱氣野..感覺個人非常之毒..於是聖誕過後.. 就梗系要懶健康一下 食下草🥗今次黎到左The One入面一間新開既Cafe..主要賣咖啡、茶同輕食。大蝦沙律 | ᴴᴷᴰ89雖然話系輕食,但份量都吾細,同埋顏色都幾豐富。各樣既沙律菜都好新鮮,而且沙律汁超多,分佈得好均勻,吾會話一時食落有汁..一時咩都無勁dry咁。最估吾到系呢個沙律竟然有米粉系入面,米粉索左d沙律醬非常好食呢!另外,附上既🥑牛油果醬都有驚喜呢!至於主角-大蝦就不過不失吧..脆魚柳豆腐沙律 | ᴴᴷᴰ79配料基本上同上面一樣,只系換左主角。豆腐我覺得吾錯既,都幾嫩滑。不過魚柳就略嫌有少少腥。鮮奶濃縮咖啡 | ᴴᴷᴰ36 本人吾系一個對咖啡有研究既人,不過呢杯咖啡都幾易入口。薄荷茶 | ᴴᴷᴰ忘記了😂呢個系朋友飲既..我就無試了,但沖茶既器皿幾靚。Menu選擇吾算太多,不過行街攰攰地黎飲杯野都吾錯既..
聖誕月實在食得太多熱氣野..
感覺個人非常之毒..
於是聖誕過後.. 就梗系要懶健康一下 食下草🥗

大蝦沙律 | ᴴᴷᴰ89
大蝦沙律

脆魚柳豆腐沙律 | ᴴᴷᴰ79
脆魚柳豆腐沙律

鮮奶濃縮咖啡 | ᴴᴷᴰ36
鮮奶濃縮咖啡

本人吾系一個對咖啡有研究既人,不過呢杯咖啡都幾易入口。

薄荷茶 | ᴴᴷᴰ忘記了😂
薄荷茶

呢個系朋友飲既..我就無試了,但沖茶既器皿幾靚。

Menu選擇吾算太多,不過行街攰攰地黎飲杯野都吾錯既..
2019-12-28
Type of Meal