2023-04-12 444 views
呢日下午同朋友響附近做gym,經過時留意到呢間café,裝修頗有格調,朋友話好想試下,於是就嚟試試。Cafe以黑白色為主調,門口有個大韆鞦,入面有個corner位放咗一棵假楓樹,另一邊有個類似閱讀區的area,裝修都好有特色。而我地有幸被安排坐響最入一間房,可以靜靜地傾下計。一坐低仲有貓貓主動走埋嚟同我地打招呼添。望下個餐牌,佢地都有好多特色飲品同食品。今次我地分別叫咗兩款沙律:1.      慢煮封門柳西柚橙沙律 $79有大約6-7塊封門柳,份量都幾多,夠入味,不過稍為唔夠淋。西柚橙甜甜地好醒胃。2.      牛油果煙三文魚沙律 $69牛油果熟成,好香,煙三文魚有好多片,成碟份量都好多飲品方面,叫咗Hojicha同熱朱古力,一上枱好有驚喜,因為兩杯個拉花都好靚,一杯係貓貓,另一杯係貓頭鷹,靚到唔捨得破壞佢地。當中Hojicha好香好濃焙茶,好好飲!呢度無論食物同飲品價錢都唔貴,環境舒服,食物質素唔錯,仲有貓貓相伴,值得繼續支持的一間用心小店!

1.      慢煮封門柳西柚橙沙律 $79
2.      牛油果煙三文魚沙律 $69
牛油果熟成,好香,煙三文魚有好多片,成碟份量都好多
2023-04-08
Type of Meal