2016-12-27
2040 views
來到火炭發現又開一間新CAFE, 剛好有時間又差不多快要lunch time, 成機黎睇下好唔好食先~可能因為上錯座, 入去後先發現原來係後門黎店員好快發現我並帶我坐下, 由於時間早, 大把位揀, 一個人別習慣坐自閉位, 可以慢慢影相。店員放低meun同水, 示意決定後可到外面收銀處落單, 簡單方便。雖然見其他客多數食意粉, 但我就毫不猶豫咁揀左個精選全套早餐$98, 諗 得出既都食到, 岩哂貪心既我。另外再加$5要左即磨咖啡。出去俾好錢, 好快咖啡就黎左, 放得十分精緻, 完全唔會記得自己置身工廠大廈內味道就一般, 不過預左啦, 想飲好野都係要去返打正旗號既手沖咖啡店, 不過都唔係差架!$5 抵俾!好大杯!再一陣超豐富既精選全套早餐就上枱可以話講得出會係all day breakfast出現既材料都有呀!煙三文魚, 豬肉腸, 煙肉, 火腿, 蘑菇炒蛋, 沙律, 蕃茄, 靈魂茄汁豆(成日覺得無就唔似all day breakfast),仲有多士!一個人食哂有d害羞既份量!雖然食左大量肉, 但食完唔會覺得好肥膩, 可能因為有考慮到呢點, 沙律菜都好多(配黑醏汁), 可以清肥膩, 碟底唔會
可能因為上錯座, 入去後先發現原來係後門黎
再一陣超豐富既精選全套早餐就上枱
精選全套早餐
精選全套早餐
坐左都不停有客人入黎, 好彩坐自閉位都仲可以睇陣書先走, 今次食左個無需調味既餐, 未食到到底係好食定唔好食, 下次再黎一於食其他野啦, 不過個早餐豐富得黎又無外面咁貴, 實在好難唔揀佢囉~~~
走既時候梗係行返正門, 原來係咁的, 下次要認路了