2022-05-05
最近係尖沙嘴行街見到呢間裝修勁靚嘅飛機主題餐廳,仲要係我成日幫襯嘅Holly Brown開!💛竟然可以坐到window seat,真係超開心!可能4個人會比較易坐到窗口位🤔見到可以打開遮光板嘅飛機窗,仲有靚景睇,真的很興奮🤩🤩-Lunch set:真係好似飛機餐咁,一開始會有一個tray,一排4樣嘢👉🏻鮮生果、蛋糕、麵包🥯同餐湯🥣味道真係似飛機餐咁,冇乜特別,不過令我懷念以前有得飛嘅時光🥺,周打蜆湯好好飲!-美國牛肩扒🥩 $228牛肩扒係牛嘅背肩部位,食落牛味濃,見到脂肪唔多我地好驚會好鞋😰但食落一d渣都冇,竟然好juicy,我同朋友都好滿意,side dish有薯菜同好多薯條🍟不過牛扒醬汁唔夠濃味啊🧐-傳統英式早餐班戟 $188店員推介,話呢個ADB係最受歡迎top 3,可能貪佢乜都有,有兩隻蛋☀️、大塊薯餅、4層pancake、2條腸仔、bacon、芝士蕃茄啡菇等,pancake加牛油🧈同糖漿真係冇得輸!-羊肩肉千層麵 $178好好味竟然,裡面有大量軟爛嘅羊肩肉同埋芝士,雖然好邪惡,但口感好香滑好有層次👍🏻
竟然可以坐到window seat,真係超開心!
可能4個人會比較易坐到窗口位🤔
見到可以打開遮光板嘅飛機窗,仲有靚景睇,真的很興奮🤩🤩
Lunch set:
傳統英式早餐班戟 $188
店員推介,話呢個ADB係最受歡迎top 3,
羊肩肉千層麵 $178
好好味竟然,
裡面有大量軟爛嘅羊肩肉同埋芝士,
雖然好邪惡,但口感好香滑好有層次👍🏻