2013-01-01 258 views
為左呢間師妹甜品, 專登開個openrice account 打呢篇食評.有朋友話呢間野d 心太軟好唔錯, 倒數前同男友專登黎諗住開開心心食下點知..入到去坐低睇左一陣, 有侍應過黎問我地要咩? 我問佢心太軟有咩雪糕揀, 佢話得vanilla味, 係我最唔鐘意既味, 我就同佢講想睇多陣1-2分鐘後, 有另一位女侍應過黎話: 「可唔可以盡快叫甜品? 」我地就快快叫個心太軟吧..之後佢話兩個人要叫兩個甜品, 我地話想再睇一睇, 佢俾果張心太軟單去廚房之後, 就過黎話即刻要落埋另一個 (其實果陣唔係好多人, 又唔係就黎收鋪既時間..)我就問佢個火焰雪山係d 咩黎, 佢開始不耐煩:「雪糕囉!」之後隔左幾秒黑面話: 「可唔可以快d? 」再啤住我地, 我同男友果刻即刻想走, 但已落左心太軟..好無奈..求其落個火焰雪山..之後個火焰雪山黎得超快, 佢唔係得雪糕, 係有酒同d cream ~.~食完個火焰雪山個心太軟都未黎, 我地心諗點解要咁快嗺我地落單呢???? 仲想講我地落完單之後有4個佢地d 朋友黎左, d朋友慢慢吹水慢慢睇menu 佢地完全無嗺..仲好好招呼加一齊吹水而我地坐o係一邊好似求佢

點知..

而我地坐o係一邊好似求佢地俾野我地食咁..

個心太軟講真好一般, 雪糕味無得揀得vanilla 同超細, 本身想同火焰雪山溝埋一齊但食完曬火焰雪山個心太軟仲未黎
加上個女侍應既服務態度, 我同男友個mood 即刻無曬快快走人

如果你想開開心心慢慢享受甜品, 或者飽飽地想同fd share 一個甜品, 千其唔好黎呢間野
心太軟
2012-12-31
$30 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve