2014-10-04 837 views
本身自己未食過,係朋友帶我去先第一次試下。成間鋪頭既位置偏窄,除非多人黎,如果唔係既話基本上都係搭枱。睇睇個餐牌先知如來主要係食中式糖水。對於平時除左係酒樓都唔會食中式糖水既我黎講當然有D新穎啦。咁我就叫左個紅豆雪糕涼粉,紅豆好濃味,成碗都好多紅豆。涼粉同雪糕都好味。不過可能係我自己比較鐘意食甜野啦,因為我個FD食左啖話有D甜我朋友叫左個綠豆清心丸,我自己覺得普普通通,因為真係比較清,味道唔算太濃,唔係好岩我食,亦都可能因為自己食唔慣中式野。成間店除左D位窄同埋D姐姐好有中氣之外D野都幾好食,我下次黎到既時侯都會試下其它野。
本身自己未食過,係朋友帶我去先第一次試下。

綠豆清心丸
紅豆雪糕涼粉
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Dinner)
綠豆清心丸
紅豆雪糕涼粉