2021-07-12 94 views
🌟招牌三寶 $38三寶有雲吞, 水餃, 鯪魚球, 雲吞同水餃入面既蝦好大隻, 而水餃除左豬肉之外又加左木耳絲,食落幾爽口, 比足料, 粒粒都漲卜卜🤣鯪魚球係手打既, 無碎骨, 口感幾彈牙, 特別值得一讚既係佢個湯底👍🏻聽聞係店主用大量金華火腿去熬製, 無味精, 味道都幾鮮甜😋😋🌟秘製牛腩 $80呢款牛腩其實係崩沙腩, 一層牛肉再帶少少筋膜, 口感層次豐富, 有咬口, 牛腩都幾入味,不過味道偏鹹, 小編食完有少少口渴😂😂🌟麻辣雞 $43雞肉份量中等, 口感嫩滑, 小編覺得佢地個麻辣汁好香好惹味,唔係得個辣字, 同三哥既口水雞有得揮😆😆❗環境乾淨, 筷子有蓋罩住❗店主添哥好Nice😆😆
🌟招牌三寶 $38

🌟秘製牛腩 $80

🌟麻辣雞 $43

❗環境乾淨, 筷子有蓋罩住
❗店主添哥好Nice😆😆