2023-06-13 387 views
北角嘅樂園魚蛋粉係一間非常受歡迎嘅餐廳,佢嘅魚蛋粉真係好好味啊!我哋今日揀咗雙拼墨魚丸牛筋米粉同埋雙拼牛雜雲吞粗麵,食物質素真係好好啊!
雙拼墨魚丸牛筋米粉,墨魚丸好有彈性,質地好彈牙,牛筋都煮得好腍,好咬口, 米粉又滑又爽口,湯底又好鮮甜,真係一碗好豐富嘅魚蛋粉啊!整體而言,呢碗魚蛋粉非常美味,每一口都好滋味,食材新鮮,湯底濃郁,真係一道好正嘅魚蛋粉。’雙拼牛雜雲吞粗麵,雲吞同埋牛雜都好新鮮,啲雲吞皮薄身爽,牛雜肉質鮮嫩,麵條又有咬口,湯底又濃又香,真係好好味啊!湯底係用牛骨同埋豬骨熬製而成,熬煮時間長,味道濃郁而不膩口,令人一試難忘。整體而言,呢間樂園魚蛋粉真係好正啊!食物質素唔止係好,而且價錢都好實惠,每一道菜色都好美味,而且份量都好豐富,一定要嚟試下啊!

TakeAway