呢間Pizza Express好大間,有好多位,唔驚要排隊等位。感覺今年多左新菜式,多左中西合壁既fusion菜,有新鮮感👍🏻燉牛肉螺絲粉係fusion菜,燉呢個方法係中式先有,d牛肉燉到好淋,個汁都似中式炆牛尾個汁,夾落螺絲粉完全冇違和感北京填鴨pizza 🍕 好有驚喜好好味! 首先第一次見pizza上面有蔥haha 個精粹係個醬到,真係完全係食北京填鴨會點既醬😆好特別,好惹味!每塊pizza上面都有1-2塊鴨肉好正!Le Rose pizza 🍕 一個正常有辣肉腸Parma ham既西式pizza,不過不失都幾好食. 值得一讚嘅係佢哋Pizza嘅size係有8大塊, 可以有多啲朋友一齊分享😊餐廳最唔好嘅地方係服務,佢哋上菜埋單拎嘢飲嘅速度非常非常非常之慢,三催四請都唔應人😤

燉牛肉螺絲粉

北京填鴨pizza

北京填鴨pizza 🍕

Le  Rose

Le Rose pizza 🍕

$120 (Lunch)
燉牛肉螺絲粉
北京填鴨pizza