2023-09-13 580 views
今日同好姊妹一齊去Girls Night 🥰我哋揀咗呢間環境好Chill嘅酒吧,食得好飽😋😋我哋叫咗幾個串燒,第一個係鹽燒白鱔串,佢嘅白鱔好新鮮,外脆內軟,好多肉汁😋免治雞肉棒加埋特製嘅醬汁,加日本雞蛋黃,味道好豐富😍燒汁雞心亦都燒得好香口,咬落去好有口感,食內臟嘅朋友可以試吓😆😆叫左個迷你韓國炸雞,佢嘅炸粉好薄,而且入邊都仲有肉汁,雞肉亦都好鮮嫩,加埋特製嘅辣醬,就好香口,好惹味😍😍而主菜方面我哋叫咗一個意大利粉,一個斑馬火腿薄餅。意大利粉份量好足,意粉煙煙韌韌,而蕃茄醬汁亦都好足夠,每一啖都有濃厚嘅蕃茄醬😋😋斑馬火腿薄餅餅底好薄,配上鹹鹹嘅火腿,加上沙律菜,又唔會太飽😚😚飲品方面,我哋叫咗三杯,第一杯嘅welcome drink Shiso Rolling,好濃郁嘅味道,開胃酒來講唔錯。之後叫咗一杯Mocktail ,同埋一個Cocktail,配上佢嘅環境加音樂,傾偈一流😍