2019-10-03
呢間鋪頭坐落喺球場旁邊,店面面積唔算大,我揀咗貼住落地大玻璃嘅一排長枱坐,望向街景球場馬路,同朋友邊食邊傾下計~店員很好,清理好枱面便隨即遞上兩杯清水以及餐牌讓我們點餐,但我哋選擇困難症發作思考左5分鐘,店員都未有催我地,可能店面唔算繁忙時段,我地亦實在唔好意思,之後店員主動過嚟為我地落單,服務態度好好呢間好適合有揸車嘅人,因為可以泊架車係出邊,直接放心入去慢慢食都唔怕,因為完全可以望住自己部車,唔驚有咩意外~藍橙Latte (不含咖啡)唔飲得咖啡嘅人就最啱,因為冇咖啡成份,入口有淡淡的橙香味,好似飲緊橙味嘅奶咁,本來以為會好奇怪,但係味道又唔錯喎~雞肉三文治配薯條🥪三文治烘底好脆但又唔會硬,餡料份量適中,雞肉同個醬汁食嗰陣都唔會話多得滯流晒出嚟~薯條就平平無奇、普通幾好~
藍橙Latte (不含咖啡)
雞肉三文治配薯條🥪