2018-07-12 43 views
約左朋友去開倉, 行到腳斷, 先諗起大家原來未食野成9點喇, 餐廳仲有8成幾人, 岩岩有枱卡位客走左, 我地點左2人餐我地叫左a餐: 先黎碟抄芥蘭苗, 5分鐘就上菜岩哂我地咁飢餓, 真係芥蘭既苗好嫩口好爽, 加上小小辣醬油同炸蒜蓉, 味道好夾再黎2碗越南河: 生牛肉河同雞絲河生牛肉叫餐廳煮熟但太老食唔到原汁原味, 牛肉份量唔多, 應該要試和牛河會正好多;雞絲份量多, 河粉好滑配上湯頭清甜好飲每碗河粉都碗大豆芽, 香草, 青檸角, 冇辣椒圈, 問侍應拎好快手就上左一大碟再黎小食拼盤, 我地揀左2份雞翼拼魚餅, 雞翼中好大隻 熱辣辣, 魚餅咬開入面係啡色, 唔係平時食開既橙色魚餅, 所以有d唔慣飲品我點左青檸茶紅茶, 叫左小冰都幾多冰wor。。。 幾好飲整體黎講性價比高, 坐得舒服, 值得一試
約左朋友去開倉, 行到腳斷, 先諗起大家原來未食野

我地叫左a餐:

再黎2碗越南河: 生牛肉河同雞絲河

雞絲份量多, 河粉好滑配上湯頭清甜好飲

整體黎講性價比高, 坐得舒服, 值得一試
2018-07-10