2018-08-16 481 views
[ 週末好去處 | 飲杯野傾下計🍹]••星期日約左我兩個最重要的人食飯傾下計❤️成日見人地去呢間餐廳,印象非常深刻,因為啲Cocktails造型好靚好得意😍想試好耐!但同男朋友兩個人好少咁有情調🍸覺得加埋我個好朋友一齊去,傾下計就最岩👨‍👩‍👧⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹Special Cocktails($118)⭐️6/10➣ What the Duck➣ Einstein➣ Honey Bee. . .我地揀左呢3杯,覺得好靚要瘋狂影相🤳🏻我飲藍色個杯,一飲落去荔枝味好突出😳係我鍾意既荔枝味啊~男朋友飲HoneyBee🐝最好玩係可以用支棒棒倒啲蜜糖落去,好似Winnie the Pooh支棒棒🍯佢仲要滴到成身都係蜜糖痴笠笠🤦🏻‍♀️-🔹炭燒德國腸拼盤($238)⭐️7/10有5款腸,有一條辣既我無食🌶其實都好耐無食過德國野,好耐無食過腸😋烤得都幾香,我比較鍾意有蒜香個款,濃濃味啲又惹味啲👍🏻-🔹火焰西班牙黑毛豬鞍扒($158)⭐️7.5/10一上枱店員會為塊豬鞍扒點火🔥我覺得塊扒比我想像中薄同細塊,好耐無食過啲咁薄既扒🥩😂不過味道又好OK喎!超級濃香草味,而且都幾軟稔,係好味既🐷-🔹法式龍蝦汁海鮮
[ 週末好去處 | 飲杯野傾下計🍹]

. . .

🔹炭燒德國腸拼盤($238)⭐️7/10

🔹火焰西班牙黑毛豬鞍扒($158)⭐️7.5/10

🔹法式龍蝦汁海鮮扁意粉($128)⭐️7/10
意粉個龍蝦汁好好味👅一開頭無撈勻啲汁,覺得面頭有啲乾🍝海鮮有蝦同青口,主要都係意粉好食,做到al dente既口感👍🏻

🔺最後奉上唔少得的港女與鐵塔合照🗼