2022-08-23 80 views
早1-2 年係銅鑼灣食過一次之後 香港實在太多韓式燒肉店 恰巧最近見到旺角都有間分店就決定二訪 😆餐廳位置都方便 係瓊華樓上 7 樓 位置都乾淨闊落 比起傳統韓燒店少一種油膩感👍🏻 亦都相對傾計輕鬆d😎朋友話自己節食緊😂所以淨係叫左兩款肉🥩一碗年糕同埋一份甜品🍮 - 護心肉 喜來稀肉必點系列✅肉質嫩滑 賣相都幾靚 睇得出肉的色澤 配上生菜🥬夾入口的感覺好滿足 都幾入味 一讚❗️- 喜來烤肉 分量以兩個女仔黎講都ok 如果大胃王可能就要叫多款野食 😆點完醬料有微辣的感覺 🤣最喜歡韓國燒肉就為左試佢的爐邊蛋💕另外店員的態度都唔錯 過程中都勤力換左幾次爐 😊 年糕方面都非常入味和彈牙😆同埋除左年糕仲有少少魚肉伴襯 都係飽肚之選✅甜品🍮都有小驚喜 糯米麻薯冰再加配黃豆粉 冰冰涼涼🌀係夏日甜品之選

餐廳位置都方便 係瓊華樓上 7 樓

- 護心肉