2023-05-22
今日約左幾朋友聚舊, 諗住搵個地方傾傾計, 朋友同事推介呢間 @the pizza pig 入到黎, 傾計真係幾好Feel , 仲要睇menu 有好多野食種類, 岩曬樣樣叫啲, 全部人都岩食, 🌻🌻🌻🌻😎我地叫左幾款野食share, 頭盤先黎 #意式炸雜錦海鮮, 有好多野食, 好好食, 樣樣都熱辣辣又夠脆, 不過樣樣野食都有一件, 就無得share lu 🌻🌻🌻主菜就叫左 #香煎雞肉忌廉青醬貓耳朵粉 , 個耳朵粉岩岩索啲啲汁, 好入味好好味, 不過個雞胸肉就略嫌煮得Over 左, 食起黎有少少乾同鞋, 不過整體都好好味既, 🌻🌻🌻🌻呢道其中一個推介之一係 #香脆德國鹹豬手 , 真係超好食, 個豬手皮超脆, 但裡面啲肉仲好juicy 一啲都唔鞋, 食起黎少少鹹香又夠多肉大隻, 好好味, 好正🌻🌻🌻🌻🌻#招牌鬼馬”豬”意薄餅(M)真係好鬼馬, 同幾得意, 因為有啲豬手同埋脆豬皮, 食起黎都幾特別, 都幾正,🌻🌻🌻🌻整體全部野食都高質, 價錢就少少中上, 不過傾計真係好好feel
主菜就叫左
#招牌鬼馬”豬”意薄餅(M)