2018-09-07 428 views
3個人,細食有2位,所以叫左個2人餐,棉花糖紫薯牛奶,建議食左大半棉花糖之後,就將淨落黎既同紫薯牛奶一齊飲,本身紫薯牛奶味很濃,唔太甜,但我中意有少少甜,所以唔中意甜既,又點會叫有棉花糖既飲品丫員工推薦叫豬仔脾,咁就豬仔脾啦!好㝝好好食,啲汁係BBQ Sauce ~ 另外再有額外比BBQ Sauce~ 啲肉好夠汁,唔會乾身,竹灰包一黎到係暖既,如果有牛油就好啦!就咁食就dry左少少,不過包既口感好柔軟既!呢個係溫泉蛋卡邦~ 無乜特別,不過足料。呢個係名就。。。蜜糖芝士多士!?咁上下啦!好脆,但我唔覺得係甜品😂😂Anyway~ 係好食既!
3個人,細食有2位,所以叫左個2人餐,
呢個係溫泉蛋卡邦~ 無乜特別,不過足料。