2016-02-26 857 views
Friday night 約左朋友行街食飯,shopping 固然重要,但都要醫飽個肚先有氣力試衫買衫試衫買衫... ...7點鐘黎到,唔駛等位即刻入座,爽呀~柚子南瓜茸沙律,柚子的酸南瓜的甜配合得很好,整體好清新,份量亦十分足夠金黃鹽酥雞,雞柳啖啖肉炸得香脆入味,充滿鹹香,一邊傾計一邊逐粒逐粒放入口食,唔覺唔覺咁就食晒成盤紅燒牛肉麵,有少少失望,麵底煮得過熟,淋晒無咬口,牛肉亦唔夠味而且有點鞋,幸好配菜紅蘿蔔煮到入晒味,幫碗麵攞返少少分慢煮味淋豬腳,味道似鹵水,都幾夠味,豬腳煮到淋晒,充滿骨膠原,呢味一定要襯熱食呀。為左補充膠原,兩個爭住黎食舊大的飲品我地起初share 一支綜合水果茶,咁耐無見又咁多野講,講到口乾,要encore 多一支。除左因為口渴,呢個水果茶又真係幾好味的,茶包混合橙汁同埋士多啤梨、奇異果,充滿果香,清新又解渴。一定要試呢個呀

7點鐘黎到,唔駛等位即刻入座,爽呀~

2016-02-19
Type of Meal