2022-03-23 113 views
📍海膽仔 (新蒲崗)雖然而家禁堂食,但係鍾意食但係鍾意食日本野、魚生既竹我,都係忍唔住走去都係都係忍唔住黎食番餐好既。不過入到黎見到其實好多人都係外賣拎走,其實下次都可以考慮吓外賣。🍱 海膽三色井 配 沙律 海鮮湯 ($138)一送上枱,外貌真係要俾個一百分。師傅將啲三文魚籽、吞拿魚蓉、海膽排位排到到好澎湃,打卡一流。海膽鮮甜,絕對冇奇怪嘅腥味苦味,入口相當creamy。配上三文魚籽、吞拿魚蓉,就更加鮮甜又口感十足。整體來講,分量十足,食完超飽,好滿足。🍣 中拖羅壽司 ($88)仲有啲唔夠喉,就變咗最鍾意食嘅中拖羅,肥美鮮甜,相當厚實,好食。🍸 水蜜桃味汁 ($22) 日本嘅嘢飲通常都幾好飲,呢支水蜜桃汁就正正常常啦。📍新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖
📍海膽仔 (新蒲崗)

🍱 海膽三色井 配 沙律 海鮮湯 ($138)

🍣 中拖羅壽司 ($88)

🍸 水蜜桃味汁 ($22)
日本嘅嘢飲通常都幾好飲,呢支水蜜桃汁就正正常常啦。

📍新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖