2018-12-23
#美式小食拼盤($68)裏面會有香腸,炸薯球、芝士條和炸薯條。本來以為炸薯條是粗切,類似炸薯角咁,但原來是幼身類似麥當勞粗幼的薯條🍟但新鮮炸熱辣辣上碟落又幾正。芝士條味道普通,外觀唔錯但芝士味唔太出。芝士條可以拉絲哦🤣.#火腿芝麻葉薄餅賣相超級靚,有好多火腿片鋪喺面,而火腿下面則是厚厚的一層芝麻葉。火腿片幾香口,唔同芝麻葉一起吃幾好食。但個薄餅落得太多調味料,食耐左覺得有少少鹹。.#蒜片豬肉腸薄餅呢個比火腿芝麻葉薄餅味道更加好,底層滿滿的芝士。而且調味剛剛好不會過鹹或者太淡味。面到有少量肉粒作為點綴,不錯。.#煙三文魚忌廉磨菇意粉呢個超級推薦👍🏻忌廉汁鎖住每根意粉,啖啖都食到濃厚的忌廉蘑菇汁香味,好滿足呀🤣🤣三文魚份量都唔少,有好幾薄片。
#火腿芝麻葉薄餅
#蒜片豬肉腸薄餅