2022-07-19 84 views
男朋友好鍾意食牛🐮不論係牛扒、牛丸、生牛河呀,只要有牛既地方,佢都有興趣想食,今日就去屋企附近間Top Blade Steak Lab食牛,🥩係我地區好出名,但一直未去過,見今日放早可以早d去攞位先,因為平日午市同晚市都超級多人,至少都要排1個鐘😳餐廳以Flat Iron同埋任食薯條成名🍟何文田開左第一間店後,慢慢再開到沙田同埋港島,相當利害👏🏻男朋友就叫左份美國390日穀飼prime 級平鐵牛扒,價值$278,我就要終極漢堡,價值$160,加少少錢仲有加沙律同餐湯,最後兩個人埋單都唔洗$500🤑牛扒價廉物美,終極漢堡亦好juicy,仲有任食薯條,一定夠飽肚,唔怪之得反應咁熱烈🤣