2017-10-10 130 views
整體來講都係可以接受。食物款類都有幾多下,又有壽司刺身同埋熟食,可以選擇網燒丶鐵板燒仲有蒸氣火鍋,比其他餐廳嘅有多啲花款,抵讚 。食物質素喺放題餐廳之中都算中等以上,雖然未至於去到酒店咁高質素,但係都有幾款食物幾推介,羊架丶和味一口牛仲有泰式生蝦,呢幾樣食物係有一定嘅水準,絕對會翻叫。美中不足嘅就係肉類選擇唔係好多,比較單調乏味。其次嘅就係壽司同刺身,師父擺得整整齊齊又有心思,味道又新鮮到位,反而壽司嘅種類就有好多,唔係對壽司情有獨鍾嘅我都全部叫咗幾件嚟試吓,亦都係有驚喜嘅,和牛壽司好有牛味。價格都係非常平都係,只不過$200唔使就食四個鐘。
整體來講都係可以接受。
,抵讚 。

其次嘅就係壽司刺身,師父擺得整整齊齊又有心思,味道又新鮮到位

價格都係非常平都係,只不過$200唔使就食四個鐘。