2018-04-11 309 views
小妹生日約朋友到此一遊門面靚,闊落既,坐係梳化位舒服既我地8點左右入去,店員快速安排坐位之後叫左個2人自選套餐A.主菜9選1,另外加$68就有兩款主菜喇Pizza款可以加$32升級大size啊我地兩個小女生食左一個義式果香燻雞拿坡里比薩正常size味道豐富,果香味重既,唔會好dry,都厚厚地既另外加左$68要多一個主菜白醬三文魚烤麵幾juicy既,三文魚容易整開,由於小妹不喜歡洋蔥,就夾開左比朋友整體就perfectB.水耕菜沙拉2選1我地揀左水果水耕菜沙拉,有蘋果,蜜桃肉小蕃茄配蘋果醬蘋果無生銹痕跡都幾新鮮,沙律菜ok,蘋果醬幾特別可惜有點不太夾C.小開胃4選1,可以加$28多一款under$46(最多兩款)無理解錯$56可以有多兩款小開胃喇我地原本揀左脆香骰子雞,奶油燉焗肉丸同松露薯條咁個待應漏左單無食到奶油燉焗肉丸都唔緊要既都食得開心骰子雞咬口唔太老,配上醬汁一流松露薯條熱辣辣,係咸左少少D.最後緊係嘆翻杯或食個甜點我地揀左兩杯飲品蘋果冰綠茶同冰鮮奶可可正既另外有10%服務費既
小妹生日約朋友到此一遊

門面靚,闊落既,坐係梳化位舒服既

我地8點左右入去,店員快速安排坐位

之後叫左個2人自選套餐
A.主菜9選1,另外加$68就有兩款主菜喇
Pizza款可以加$32升級大size啊

我地兩個小女生食左
一個義式果香燻雞拿坡里比薩正常size
味道豐富,果香味重既,唔會好dry,都厚厚地既

另外加左$68要多一個主菜
白醬三文魚烤麵
整體就perfect

B.水耕菜沙拉2選1
我地揀左水果水耕菜沙拉,有蘋果,蜜桃肉小蕃茄配蘋果醬

我地原本揀左脆香骰子雞,奶油燉焗肉丸同松露薯條
咁個待應漏左單無食到奶油燉焗肉丸
都唔緊要既都食得開心
骰子雞咬口唔太老,配上醬汁一流

松露薯條熱辣辣,係咸左少少

D.最後緊係嘆翻杯或食個甜點
我地揀左兩杯飲品
蘋果冰綠茶同冰鮮奶可可
正既

另外有10%服務費既
2018-03-14
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday