2018-12-28 415 views
呢頭最近新開唔少餐廳,朋友鐘意食印度野,就同佢一齊黎試新菜。本身就入座客唔多,但見入面裝修企理就即管入去一試lunch set 唔算多選擇,但價錢都幾合理我叫左咖哩雞,朋友叫咖哩牛,我叫左naan,佢叫飯以為佢細細碗,但其實咖哩份量都唔少,聞落好香 兩碗咖哩都唔同味,但各自都好香香料味,食得出加左好多香料,味道好有層次,唔係得個辣字 牛果碗會辣些少,超好送飯雞都好香嫩,好入味,一啲都唔鞋另外個naan熱辣辣,岩岩整起,食落好軟糯,好香牛油味。我食過同區其他naan,好多都係得麵粉味,仲成日燒焦 set lunch可以揀洋蔥naan,下次試下整體黎講每樣項目都做得唔錯,仲有埋餐湯(菇湯!)同飲品,50幾蚊都係好抵食會帶鐘意印度菜既朋友試下晚餐

lunch set 唔算多選擇,但價錢都幾合理
我叫左咖哩雞,朋友叫咖哩牛,我叫左naan,佢叫飯

以為佢細細碗,但其實咖哩份量都唔少,聞落好香
牛果碗會辣些少,超好送飯

雞都好香嫩,好入味,一啲都唔鞋
set lunch可以揀洋蔥naan,下次試下

會帶鐘意印度菜既朋友試下晚餐
2018-12-27
$60 (Lunch)
  • 咖哩雞