2019-02-17 319 views
情人節當日夜一夜先係中大放學,同朋友決定係沙田覓食,見到柳氏家有宵夜優惠,九點後入座食75分鐘既放題,可以減五十蚊,所以就攞飛等位,因為當晚好多情侶等位,所以等左半個鐘左右先入到去。因為朋友唔食得辣,所以就叫左個期間限定既牛油蒜香雞,料係好足,因為佢仲送埋兩碟肥牛,但味道就麻麻,比較淡,雞無點醃過,炒飯亦癡曬底。唯一覺得好掂既係紫薯年糕,個紫薯餡好清甜。食完個炒雞同炒飯其實已經好飽,但都想打邊爐淥小小菜食,點知轉個火鍋湯底又會比多幾舊雞我地,有少少浪費。打完邊爐又有雪糕可以食,其實以百幾蚊黎講既放題算係超抵,邊爐又有海鮮料,沙律bar同配料都任拎,雖然炒雞同火鍋湯底就無咩聞味,但以飽肚同多選擇黎講係贏曬。

2019-02-14
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)