2019-06-05 108 views
收工抓爆頭諗緊去邊度食飯,朋友仔同我講想食壽司所以就去這間餐廳,位置在中環威靈頓街,都算就腳,格局還可以。清酒鮑魚雞翼雞翼賣相還算可以,雞中翼入面釀左原隻鮑魚仔,加上雞中翼已經去左骨,又有滿滿既流心芝士。真係好想一啖就食左佢。廚師推薦我哋食十層海膽杯,是這裡的招牌菜式之一,一上來就被驚艷到了,單看賣相已是無得輸,選材高級,一杯內竟有3層紫海膽,入口充滿濃郁海膽味,這個值得推薦。最後叫了個原條燒鰻魚飯埋隻糖心蛋,吃得很滿足。Score 平均分 <4/5>Taste 味道:<3/5>Present 外觀:<4/5>Decor&Hygiene 環境衞生:<3/5>Value for $ 性價比:<4/5>Service 服務:<2/5>

清酒鮑魚雞翼

最後叫了個原條燒鰻魚飯埋隻糖心蛋,吃得很滿足。

Score 平均分 <4/5>
Taste 味道:<3/5>
Present 外觀:<4/5>
Decor&Hygiene 環境衞生:<3/5>
Value for $ 性價比:<4/5>
Service 服務:<2/5>
2019-06-03
Waiting Time
22 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner