2019-02-16
餐廳喺旺角創興廣場,佔足一層,空間感十足,自助餐區都寬闊啲,唔駛迫嚟迫去,食得舒服。【美國頂級牛小排 正價$368】120分鐘任叫牛小扒之外,仲有黑毛豬豚肉同雞腿肉+刺身任食+火鍋料任食+海鮮盛合+任飲。有八種湯底選擇,日式和牛清湯淡淡哋唔怕遮蓋食材味道;日式豆乳湯就稍嫌太淡,豆乳味唔夠突出。出去睇吓自助區。飲品有咖啡機,飲品除咗罐裝仲有支裝。火鍋料有啲都幾特別,芝士獅士狗、漿爆芝士球啱晒芝士迷,亦有日式shabu shabu比較少見嘅炸魚皮、響鈴;仲有一包包嘅出前一丁、辛辣麵添~刺身就係剔紙仔任叫,除左必食三文魚吞拿魚外,北寄貝好爽好juicy,劍魚腩就夠油香,新鮮高質。美國頂級牛小排,油脂都幾豐富,淥完仲係入口嫩滑。配角嘅黑毛豬豚肉、雞腿肉都亦都不錯。海鮮盛合有兩種選擇,我哋叫咗A、B各一。有齊南非龍蝦(每位半隻)、海蝦、花甲、扇貝、鮑魚、桶蠔、爆膏奄仔蟹(每位半隻)、海蝦、沙白、蟶子皇、貴妃蚌、青口。隻龍蝦雖然已經切開咗半隻,但啲手腳觸鬚仲郁架,超新鮮;桶蠔亦相當大隻,淥完都冇乜縮水;蟶子皇夠大條,好鮮甜;其他扇貝、鮑䙳、貴妃蚌都夠高質。三百幾蚊有齊靚肉刺身任食,再加靚海鮮,CP
出去睇吓自助區。飲品有咖啡機,飲品除咗罐裝仲有支裝。
三百幾蚊有齊靚肉刺身任食,再加靚海鮮,CP值都算高。想再平啲可以非繁忙時間去,有早鳥、夜割優惠,仲有最抵嘅深夜割優惠,夜晚11點後入座只係$268仲要無限時,啱晒蒲完旺角嘅夜鬼去食。