2024-09-14 773 views
餐廳好細間, 有一個細細既吧枱, 好彩我食lunch時間相對早, 呢個時間都叫做冇乜人, 但一到一點之後出面就企滿晒人, 呢間餐廳賣點係夠平, 午市set lunch每個最平好似去到五十頭, 咁當然個啲選擇一定唔會好吸引, 當然你唔可以話佢呃人, 只係自己對最平個set無興趣。最後點左個炸豬扒丼, 啲雞蛋煮得太熟, 正常食落口應該係比較水潤, 但呢個係九成都熟透, 至於吉列豬扒就味道正常, 不過個炸皮唔夠鬆脆, 成個飯質素其實都係一般般, 所以雖然價錢唔貴但計返都唔係好值, 如果要等位就更加唔願排。

滑蛋炸豬扒丼

2024-08-16
$60 (Lunch)