2010-07-16 3 views
俾我既感覺間野係荃灣好遠既地方, 不過聽聞好平又抵食...放假咁得閒,未黎試下遠睇間野好大間架, 不過等位都等左9個字..其實都唔明白,點解可以平到咁,d 款式仲要唔少..好多pizza同pasta你擇..全部廿幾蚊..仲有咩高要求叫野食服務都唔差,即刻有人黎,仲會問你加唔加12蚊任飲 :牛肉pizza有4片, 唔係等左好耐(通常pizza要等好耐),廿幾蚊, 牛肉唔少, 有芝士底,個餅底唔燶.. 雖然唔可以話啖啖芝士但係真係okay, 抬抬點都有個pizza仔 吞拿魚意粉雖然只係得吞拿魚好似好dry咁, 但係吞拿魚既份量都唔少d意粉幾幼細易入口, 意粉之間都有吞拿魚... 唔錯!可以推介 !芝士肉醬長通粉長通粉其實唔太入味, 不過肉醬入左d通粉到..唔太酸,okay啦!青口有4隻,上面有d蒜粒,香口,而且唔會太難咬出黎..overall, 門口好多人吹快d,個接待都笑笑口..冇咩黑面,要讚第2, d野平2個人都係百幾蚊.. 水準正常不過份量就份量都唔大..自己一碟應該會唔夠食所以最好share食。

遠睇間野好大間架, 不過等位都等左9個字..

叫野食服務都唔差,即刻有人黎,仲會問你加唔加12蚊任飲

:牛肉pizza
有4片, 唔係等左好耐(通常pizza要等好耐),
但係真係okay, 抬抬點都有個pizza仔

吞拿魚意粉
雖然只係得吞拿魚好似好dry咁, 但係吞拿魚既份量都唔少

芝士肉醬長通粉
長通粉其實唔太入味, 不過肉醬入左d通粉到..
唔太酸,okay啦!

青口
有4隻,上面有d蒜粒,香口,而且唔會太難咬出黎..

第2, d野平2個人都係百幾蚊.. 水準正常
不過份量就份量都唔大..自己一碟應該會唔夠食
所以最好share食。
牛肉pizza ,料都唔少..
芝士肉醬飯.. d汁好多牙
4隻青口
吞拿魚意粉,
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$80 (Dinner)
牛肉pizza ,料都唔少..
芝士肉醬飯.. d汁好多牙
吞拿魚意粉,