上個星期日出銅鑼灣,差唔多2pm先食lunch,行過北海道米比薩,見佢唔係太多人,又未試過,就走入去試下。打開個menu,見有d lunch set同tea set,不過寫明星期一至五先供應,公眾假期暫停供應,唯有散叫。不過點完菜之後,見隔離枱居然可以點set?!!!咁佢個menu就唔好寫一至五先有啦!因為佢d價錢一d都唔平,我地只係叫咗一個香芒雞肉米pizza﹑釀雞翼同一杯可樂!釀雞翼 ($29.8)﹕收成本30一碟,得嗰兩隻奀挑鬼命嘅雞翼,仲要我根本食唔出佢釀過d咩喺裏面,因為切開都只係見到一堆同雞肉一樣白嘅肉碎!香芒雞肉米pizza ($88.8): 個米pizza底其實即係飯焦,不過幾脆,d雞肉有d「鞋」,不過配埋甜甜地嘅芒果都ok嘅!我地order完杯可樂,睇返個menu,先知原來要成$29.8,但埋單時,佢又收我$15.8,佢個menu真係令人覺得好混亂囉!佢d份量又小,價錢又貴,真係無下次!

咁佢個menu就唔好寫一至五先有啦!

佢d份量又小,價錢又貴,真係無下次!
話明釀雞翼,但我一d都食唔出釀咗d咩!
香芒雞肉米pizza
Menu寫$29.8,但埋單時變咗$15.8嘅可樂!
2010-02-21