2018-08-07 242 views
專程去到石門試吓一間西餐廳叫做Cyprium。好彩啱啱好唔駛等位,入面即刻有位。餐廳環境優雅舒適,更富有卡位位置選擇。套餐中有六款選擇,當中包括沙律或者餐湯,如果同時想享用兩款,只需要加$30。隨即店員就俾咗一份餐包同埋餐湯,湯入面有好多蝦肉,肉質爽口,湯味道非常濃郁。我哋揀選左燒士多啤梨豬肋骨套餐,賣相非常吸引,當中包括薯仔、西蘭花同埋椰菜等等,切落去肉質軟熟,士多啤梨醬汁鋪滿豬肉,而且豬肉同肋骨分明,肉質都比較多。套餐中包含一杯飲品,我就揀選左熱朱古力,表面拉花拉得好靚,仲有朱古力粉添,飲落去朱古力味道非常香滑,而且好濃郁。最後埋單只係$390,就可以食到非常好飽肚,位於石門屬於價錢合理嘅西餐廳。
專程去到石門試吓一間西餐廳叫做Cyprium。

好彩啱啱好唔駛等位,入面即刻有位。
餐廳環境優雅舒適,更富有卡位位置選擇。